Wij bieden oplossingen voor:

Innovaties

Techniek en technologie, ze zijn continu in beweging. En onze maatschappij verandert net zo snel mee. Niet voor niets dat innovatie een van de belangrijkste thema’s van de Healthy Environment Group is. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en methodieken zorgen we ervoor dat we blijven verbeteren en hoogwaardige kwaliteit blijven leveren. Wij willen bovendien bijdragen aan de kennisontwikkeling van gebouw-eigenaren en hun gebruikers. Met tools en instrumenten maken wij duidelijk wat zij kunnen doen op het gebied van preventie en bestrijding van microbiologische vervuiling binnen hun gebouwen en productieprocessen. Daarnaast zet de Healthy Environment Group in op onderzoek waarmee het effect van een gezond binnenklimaat inzichtelijk wordt gemaakt met feiten en cijfers. Waar we ook komen, wat we ook doen, onze ingenieurs en adviseurs denken altijd vooruit. Of het nu gaat om slimmer werken met data, gebruik maken van sensoring of 3D-printing.

Duurzame technologie van Airins care

De Healthy Environment Group heeft als basis de preventieve ultrasone vernevelingstechniek, welke wordt toegepast in bestaande luchtbehandelingssystemen en in de vrije ruimte. De web-based, computergestuurde modulaire techniek in combinatie met het natuurlijke middel garandeert een optimaal duurzaam hygiëne rendement tegen de laagst mogelijke kosten. Er zijn vele detailoplossingen mogelijk binnen de verschillende toepassingsgebieden. Onze experts denken met u mee en zorgen voor professionele analyses, maatwerk adviezen, een probleemloze installatie en monitoring van de systemen.

Welzijn en gezondheid

De coronacrisis heeft onze kijk op de gebouwen waarin we wonen, werken en recreëren ingrijpend veranderd. Wij weten dat een gebouw onze gezondheid kan beschermen en zelfs kan vergroten. Overal ter wereld waar verkeer, industrie of bijvoorbeeld intensieve veehouderij is, komt fijnstof vrij. Fijnstof bestaat uit de allerkleinste zwevende deeltjes die verschillen in grootte, herkomst en samenstelling. Uit onderzoek blijkt dat het inademen van fijnstof schadelijk is voor de gezondheid. We adviseren u over ventilatie, luchtbevochtiging, lucht- en ruimte decontaminatie, luchtkwaliteit en -analyses en gezonde binnenklimaat concepten. En daarnaast bieden we een innovatieve toepassing om de gezondheidswaarde van een gebouw te monitoren en gericht te verbeteren. Wat moet u, wat kunt u en wat ambieert u? De weg naar een duurzaam en gezond gebouw is er één van vele routes en afwegingen. Een ervaren gids is dan goud waard. Iemand die meedenkt vanuit uw vraagstuk, ambitie en budget: iemand die kennis van wet- en regelgeving combineert met expertise van luchtkwaliteit- en installatietechniek. Zo zorgt de Healthy Environment Group ervoor dat u op een verantwoorde manier investeert in de gezondheids- en duurzaamheidswaarde van uw gebouw.

Circulaire economie

De bevolking en welvaart groeit wereldwijd. En dat betekent een toenemende vraag naar natuurlijke hulpbronnen, dat in de huidige lineaire economie leidt tot uitputting, grondstoffen schaarste en steeds meer afval. Een circulaire economie biedt hiervoor oplossingen. In een circulaire economie wordt alles opnieuw gebruikt. Het is een economisch systeem van gesloten kringlopen waarin grondstoffen, onderdelen en producten zo veel mogelijk hun waarde behouden. We bieden een platform voor kennisdeling en we werken nationaal en internationaal samen aan de ontwikkeling van nieuwe initiatieven. Deze leveren een cruciale bijdrage aan een circulaire economie: van circulaire binnenklimaat systemen, circulair beheer en onderhoud van de ventilatiesystemen tot luchtkwaliteit analyses ter verduurzaming van de bedrijfsvoering.

Service partnerships

De Healthy Environment Group beschikt over een professionele service organisatie. Het aanschaffen van een installatie is de eerste stap, een optimale beheersing van die installatie is een tweede. Ook bij die tweede stap helpen we u graag. Het beheren van onze installaties, daar zijn we goed in. Onze uitgebreide kennis van alle merken apparatuur is de basis voor onze service-portfolio. Wij stellen een plan op, dat topprestaties en lange levensduur van uw systeem garandeert. Wij bieden een zorgvuldig beheerd servicepartnerschap aan om ervoor te zorgen dat u precies de serviceoplossing krijgt die aan uw behoeften en aan uw regelgeving voldoet. Door ons opgeleide technici repareren uw systemen op deskundige en efficiënte wijze. U profiteert van een Europees netwerk van experts voor efficiënte ondersteuning van al uw toepassings- en zakelijke behoeften.

Toegang tot de markt

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. U wilt graag op dezelfde snelheid innoveren, maar dat is, op z’n zachtst gezegd, best een uitdaging. Hoe handig zou het zijn om de kennis van andere organisaties te combineren met die van uzelf? Om samen te werken aan innovatie? Succesvolle constructies zoals in Silicon Valley, Brainport Eindhoven of Fieldlabs laten zien dat het werkt. Alleen gaat u sneller, samen komt u verder. Dit is precies waarom samenwerken, vooral in de omgeving van onder andere ventilatie, lucht- en ruimte decontaminatie en een gezond binnenklimaat, zo belangrijk is. We hebben elkaar nodig om het beste resultaat te behalen. U krijgt toegang tot de markten waar uw partners zich begeven en kan gebruikmaken van hun bronnen. Én, we ontwikkelen een voordeel ten opzichte van onze concurrenten die er wel alleen voor staan.

taxi

PARTNERS &
LEVERANCIERS

taxi
taxi
taxi
taxi
taxi
taxi
taxi