Partners van de Healthy Environment Group

AIRINS-CARE

Als Technowacht lopen we voorop in innovatie op het gebied van koelen, verwarmen en ventileren. Wij helpen jou met het ontwerpen en beheren van een gezond en intelligent binnenklimaat. Energiezuinig en vrij van microbiologische vervuiling. Wij zijn niet alleen een technisch dienstverlener die projecten succesvol afrondt. Wij zijn jouw partner die vanaf het eerste moment proactief meedenkt en adviseert. Over nu én over de toekomst. Onze binnenklimaat experts werken gemotiveerd en met veel plezier aan het ontwikkelen, leveren, installeren en optimaliseren van airconditioning en binnenklimaatinstallaties. Ons doel is het werken aan bedrijfsomgevingen waar mensen graag werken en altijd staat het verbeteren van de luchtkwaliteit centraal. Want uiteindelijk is er maar één ding dat telt: het welzijn en de gezondheid van jou en jouw medewerkers!

Visite the website
AIRINS-CARE

BEIL Luftbefeuchtung GmbH, gevestigd in Bochum, is één van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige hogedruk-luchtbevochtigingssystemen en luchtreinigers. Wij ontwikkelen en produceren onder andere innovatieve hogedruk-luchtbevochtigingssystemen voor onze klanten afkomstig uit alle industriële bedrijfstakken. Daarnaast behoort de traditionele luchtreiniger nog steeds tot onze core business. De BEIL luchtreinigers behoren al ruim 60 jaar tot de meest verkochte apparaten voor luchtbevochtiging in de industrie en gebouwentechniek. Ons doel is om met onze jarenlange ervaring en vakbekwaamheid ruimschoots aan de eisen van onze klanten te voldoen.

Visite the website
AIRINS-CARE

Het baanbrekende Airins Care hygiënesysteem berust op een ultrafijne verneveling met een 100% biologisch afbreekbaar en veilig desinfectiemiddel en wordt aangestuurd door slimme software. De toegepaste techniek zorgt dag en nacht voor een maximale bescherming tegen ziekmakende micro-organismen. De desinfecterende werking van de verneveling wordt door middel van sensoren rondom het uur gemonitord, geanalyseerd en indien nodig bijgestuurd. Het systeem wordt geprogrammeerd en ingesteld op specifiek benodigde grenswaarden per locatie. De betrouwbare hard- en software, in combinatie met periodieke kalibratie en de mogelijkheid tot online monitoring, bieden 24/7 operationele veiligheid. Het is eenvoudig aan te sluiten op bestaande

Visite the website
AIRINS-CARE

Nordicco A/S, voorheen Nordic Fan Company, is een familiebedrijf dat actief wil bijdragen aan het versnellen van de transitie naar een duurzamere samenleving. Nordicco A/S ontwikkelt en produceert klimaatvriendelijke HVLS ventilatoren – Northern Air® en Northern Light® – en besturingssystemen. 

Visite the website
AIRINS-CARE

Welkom bij Akore al ruim 28 jaar de specialist in klimaatbeheersing. Akore is een toonaangevend merkonafhankelijk advies, ontwerp- en installatiebureau voor airconditioning, binnenklimaatbeheersing, ventilatie en luchtbehandeling voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. 

Visite the website
AIRINS-CARE

Een van de belangrijkste pijlers van het bedrijf is het gebruik van geavanceerde technologie binnen zijn industriële productieprocessen. Het gebruik van geautomatiseerde tools, aangevuld met geavanceerde monitoring en controle van systemen, maakt de constante en exacte kwaliteit van het gehele transformatieproces in elk van zijn stadia mogelijk. Dit resulteert in een volledige operationele controle van elke parameter van het productieproces, waardoor al onze producten kunnen voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen die onze klanten eisen. We streven ernaar om duurzame praktijken te bevorderen, van het land van de boeren tot onze winnings- en transformatiefaciliteiten. We zijn bezig met het verkrijgen van de ISO 22000, de HACCP, Kosher, Halal, Reach en FSC certificaten.

Visite the website